Neverovatan rezultat košarkašica KSB mlađe kategorije: AGROS BASKET PRETRPAO KOŠ PROTIVNICA (FOTO) Neverovatan rezultat košarkašica KSB mlađe kategorije: AGROS BASKET PRETRPAO KOŠ PROTIVNICA (FOTO)

Neverovatan rezultat košarkašica KSB mlađe kategorije: AGROS BASKET PRETRPAO KOŠ PROTIVNICA (FOTO)

IzdvajamoNajnovijeOpovoSport 12/11/2017

Posle pauze u Košarkaškoj ligi Beograda zbog obaveza reprezentacije devojčice su nastavile takmičenja. Odmor je očigledno prijao mladim košarkašicama iz opovačkog Agros Basketa. Dve... Neverovatan rezultat košarkašica KSB mlađe kategorije: AGROS BASKET PRETRPAO KOŠ PROTIVNICA (FOTO)

Posle pauze u Košarkaškoj ligi Beograda zbog obaveza reprezentacije devojčice su nastavile takmičenja. Odmor je očigledno prijao mladim košarkašicama iz opovačkog Agros Basketa.

Dve pobede iz isto toliko mečeva uz koš razliku plus 108 dokaz su odličnih partija naših devojčica, ali i očigledno nedoraslih protivnica timovima iz Opova koji konkurišu za visoke plasmane.

Mlađe pionirke Agros Basketa na gostovanju u Mladenovcu bile su ubedljive protiv BB Basketa 74:8. Od starta meča naše košarkašice su sigurnom i ubedljivom igrom stvarale sve veću prednost. Na kraju se ispostavilo da Mladenovčanke nisu dorasle košarkašicama iz Opova što je pokazao i rezultat. U narednom kolu Agros Basket dočekuje Vizuru, koja će im biti jedan od konkurenata za prve četiri pozicije koje vode na fajnal-for.

Pionirke iz Agros Basket 1 su u Kotežu takođe ubedljivo savladale Beko 55:13. Naše košarkašice nisu bile kompletne na ovom meču, ali to im nije predstavljalo problem protiv objektivno slabijeg protivnika. Kao i mlađe pionirke i pionirke Agros Basketa 1 važe za favorite za učešće na fajnal-foru.

Agros Basket 1 u narednom kolu gostuje Sopotu, dok Agros Basket 2 dočekuje Crvenu zvezdu.

Dečje pozorište u Kulturnom centru Opovo: LIMENKICA – ULAZNICA ZA PREDSTAVU TRI PRASETA

Izvor: Južni Banat/Glas Opova/I.V.

Najnovije vesti: