Neverovatan rezultat košarkašica KSB mlađe kategorije: AGROS BASKET PRETRPAO KOŠ PROTIVNICA (FOTO) Neverovatan rezultat košarkašica KSB mlađe kategorije: AGROS BASKET PRETRPAO KOŠ PROTIVNICA (FOTO)

Neverovatan rezultat košarkašica KSB mlađe kategorije: AGROS BASKET PRETRPAO KOŠ PROTIVNICA (FOTO)

IzdvajamoNajnovijeOpovoSport 12/11/2017

Posle pauze u Košarkaškoj ligi Beograda zbog obaveza reprezentacije devojčice su nastavile takmičenja. Odmor je očigledno prijao mladim košarkašicama iz opovačkog Agros Basketa. Dve... Neverovatan rezultat košarkašica KSB mlađe kategorije: AGROS BASKET PRETRPAO KOŠ PROTIVNICA (FOTO)

Posle pauze u Košarkaškoj ligi Beograda zbog obaveza reprezentacije devojčice su nastavile takmičenja. Odmor je očigledno prijao mladim košarkašicama iz opovačkog Agros Basketa.

Dve pobede iz isto toliko mečeva uz koš razliku plus 108 dokaz su odličnih partija naših devojčica, ali i očigledno nedoraslih protivnica timovima iz Opova koji konkurišu za visoke plasmane.

Mlađe pionirke Agros Basketa na gostovanju u Mladenovcu bile su ubedljive protiv BB Basketa 74:8. Od starta meča naše košarkašice su sigurnom i ubedljivom igrom stvarale sve veću prednost. Na kraju se ispostavilo da Mladenovčanke nisu dorasle košarkašicama iz Opova što je pokazao i rezultat. U narednom kolu Agros Basket dočekuje Vizuru, koja će im biti jedan od konkurenata za prve četiri pozicije koje vode na fajnal-for.

Pionirke iz Agros Basket 1 su u Kotežu takođe ubedljivo savladale Beko 55:13. Naše košarkašice nisu bile kompletne na ovom meču, ali to im nije predstavljalo problem protiv objektivno slabijeg protivnika. Kao i mlađe pionirke i pionirke Agros Basketa 1 važe za favorite za učešće na fajnal-foru.

Agros Basket 1 u narednom kolu gostuje Sopotu, dok Agros Basket 2 dočekuje Crvenu zvezdu.

Dečje pozorište u Kulturnom centru Opovo: LIMENKICA – ULAZNICA ZA PREDSTAVU TRI PRASETA

Izvor: Južni Banat/Glas Opova/I.V.

Najnovije vesti:

 • Traži se ime za novi most u Novom Sadu

  Iako su dva luka novog Železničko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu već spojena, most i dalje nema svoj zvanično ime, pa je njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu „NSBuild“ predložio da celokupna javnost predloži najbolje rešenje za ime...

 • SITUACIJA GORA NEGO IKAD: Poslednje tri godine su najtoplije ikada zabeležene, a tek nas čeka PAKAO

  Protekla 2017. godina samo je još jedan dokaz galopirajućeg globalnog zagrevanja, čiji trend stalnog porasta ne može da se zaustavi. Posle 2016. godine, 2017. godina je druga najtoplija godina otkako postoje merenja. Svetska meteorološka organizacija UN to je objavila na svom...

 • Oštećena fasada katedrale u Vršcu

  Rimokatolička crkva sv. Gerharda od Sagreda, jedna od najvećih rimokatoličkih crkvi u Srbiji, zbog svog impozantnog izgleda i dimenzija često se naziva „katedralom“, iako nikada nije bila sedište biskupa.  Dugačka 61, a široka 22 metra, sa tornjevima visokim 63...

 • STRADALA PRED 21. ROĐENDAN: Studentkinja izgubila život u UŽASNOJ NESREĆI u Novom Sadu

  Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je juče u Kliničkom centru Vojvodina, posle pet dana borbe lekara za njen život. Nesreća se dogodila u petak, oko...