NEOBIČNO SKROZ: Žute lubenice HIT na Zelenoj pijaci (FOTO) NEOBIČNO SKROZ: Žute lubenice HIT na Zelenoj pijaci (FOTO)

NEOBIČNO SKROZ: Žute lubenice HIT na Zelenoj pijaci (FOTO)

NajnovijeZanimljivosti 12/08/2017

Zelena pijaca danas je funkcionisala uobičajeno. Prodavci kažu da su se ove subote najviše prodavali bostan, dinje, paradajz, paprike, breskve, jabuke, šljive i krompir.... NEOBIČNO SKROZ: Žute lubenice HIT na Zelenoj pijaci (FOTO)

Zelena pijaca danas je funkcionisala uobičajeno. Prodavci kažu da su se ove subote najviše prodavali bostan, dinje, paradajz, paprike, breskve, jabuke, šljive i krompir.

Bilo je i ponude i kupaca, ali kako kažu prodavci, cene su prilagođene svakome, a za domaće voće kažu da je najjeftinije.

KIŠA, GRAD I ZASTRAŠUJUĆI OBLACI: Pogledajte neverovatne fotografije neba iznad JUŽNOG BANATA (FOTO)

Zbog lepog vremena veliki broj ljudi se odlučio da danas dođe na Zelenu pijacu. Prodavci na pijaci imaju bogatu ponudu voća i povrća i napominju da su zadovoljni prodajom.

Jasmina Stojadinović na svojoj tezgi ima žute lubenice, koje su, prema njenim rečima, veoma slatke i veoma se dobro prodaju.

– Žuta lubenica potiče iz Holandije. Seme sam videla u katalogu, pa sam naručila. Pre deset godina se među lubenicama slučajno našla i jedna žuta i čoveku što je kupio svidela se, pa došao da traži još. Od tada sam tragala za žutom lubenicom. Onda sam se raspitivala gde mogu da nabavim seme, i uspela sam da naručim. Gajim je, i mogu da kažem da super ide. Prodajem je 70 dinara po kilogramu – kaže Jasmina Stojadinović, prodavačica.

Izvor:RTV Pančevo

Najnovije vesti: