NAJNOVIJA VEST: Stravična saobraćajna nesreća u Kovačici, ima mrtvih NAJNOVIJA VEST: Stravična saobraćajna nesreća u Kovačici, ima mrtvih

NAJNOVIJA VEST: Stravična saobraćajna nesreća u Kovačici, ima mrtvih

HronikaIzdvajamoKovačicaNajnovije 12/11/2017

U stravičnom sudaru koji se danas popodne oko 16:30 časova odigrao u Kovačici na raskrsnici sa Padinom učestvovali su kamion i automobil. Prema nezvaničnim... NAJNOVIJA VEST: Stravična saobraćajna nesreća u Kovačici, ima mrtvih

U stravičnom sudaru koji se danas popodne oko 16:30 časova odigrao u Kovačici na raskrsnici sa Padinom učestvovali su kamion i automobil.

Prema nezvaničnim saznanjima portala JužniBanat.rs, u saobraćajnom udesu su poginula tri lica. Na prvoj raskrsnici sa Padinom iz pravca Pančeva.

DETALJI TRAGEDIJE KAKVU KOVAČICA NE PAMTI: Dve žene i dete stradali u sudaru kamiona i auta

sudar, ilustracija

Vozaču kamiona ukazana je pomoć u Hitnoj službi Kovačica, kao i vozaču putničkog automobila somborskih registarskih tablica. Prema za sada još uvek nepotvrđenim informacijama, vozač je iz Kovačičke opštine.

Na licu mesta poginule su supruga i kćerka vozača automobila, dok je treća ženska osoba preminula u kolima Hitne službe Kovačica tokom transporta u Opštu bolnicu u Pančevu.

Uskoro opširnije

Pred nama hladna i kišovita nedelja, a evo kakve će biti temperature

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: