NA PRODAJU UTVA RADNIK: Oglašena prodaja pančevačkog preduzeća, vrednost preko 23 miliona NA PRODAJU UTVA RADNIK: Oglašena prodaja pančevačkog preduzeća, vrednost preko 23 miliona

NA PRODAJU UTVA RADNIK: Oglašena prodaja pančevačkog preduzeća, vrednost preko 23 miliona

EkonomijaNajnovijePančevo 19/06/2017

Na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika oglašena je prodaja pančevačkog preduzeća “Utva radnik” koje se nalazi u stečaju. Procenjena vrednost Preduzeća u društvenoj... NA PRODAJU UTVA RADNIK: Oglašena prodaja pančevačkog preduzeća, vrednost preko 23 miliona

Na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika oglašena je prodaja pančevačkog preduzeća “Utva radnik” koje se nalazi u stečaju. Procenjena vrednost Preduzeća u društvenoj svojini za ugostiteljstvo „UTVA – RADNIK“ je 23,6 miliona dinara, a u slučaju da bude samo jedna ponuda firma će biti prodata i za dinar više od polovine te vrednosti.

Utva radnik  ima sporna prava na radničko odmaralište u mestu Vodice u Republici Hrvatskoj, kao i nekretnine na prostoru Stare Utve u Pančevu.

Javno otvaranje ponuda održaće se dana 24.08.2017. godine u 11 časova (15 minuta po isteku vremena za prikupljanje ponuda) na adresi: Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, Terazije br. 23, 3. sprat, sala 301 u prisustvu komisije za otvaranje ponuda.

Kompletan oglas možete pročitati OVDE.

Izvor: http://alsu.gov.rs / Južni Banat

Najnovije vesti: