MONSTRUOZNO UBISTVO KAKVO SE NE PAMTI: Majka ubacila sinčiće žive u rernu, a onda ih PEKLA do smrti! MONSTRUOZNO UBISTVO KAKVO SE NE PAMTI: Majka ubacila sinčiće žive u rernu, a onda ih PEKLA do smrti!

MONSTRUOZNO UBISTVO KAKVO SE NE PAMTI: Majka ubacila sinčiće žive u rernu, a onda ih PEKLA do smrti!

NajnovijeSvet 18/10/2017

Amerikanka Lamora Vilijams (24) iz Atlante uhapšena je jer je brutalno ubila dvojicu svojih sinova – jednogodišnjeg Dža‘Kartera i dvogodišnjeg Ke‘Juntea. Ova majka monstrum... MONSTRUOZNO UBISTVO KAKVO SE NE PAMTI: Majka ubacila sinčiće žive u rernu, a onda ih PEKLA do smrti!

Amerikanka Lamora Vilijams (24) iz Atlante uhapšena je jer je brutalno ubila dvojicu svojih sinova – jednogodišnjeg Dža‘Kartera i dvogodišnjeg Ke‘Juntea.

Ova majka monstrum dvojicu dečačića ubacila je žive u rernu i pekla ih do smrti, a onda je svom bivšem momku, a njihovom ocu pokazala tela dok su komunicirali video porukama, javili su američki mediji.

Poštedela trećeg sina

– Da se mojim dečacima nešto desilo, saznao sam kad me je Lamora pozvala. Tokom video-poziva pokazala mi je tela dečaka na podu i rekla da su mrtvi. Bilo je kao u horor filmu, kao u „Petku 13“. Moja dva sina, moj svet, nestali su. Više nemam duše. Svaki put kad zatvorim oči, vidim tu groznu sliku – rekao je Džamil Pen, otac nesrećnih dečaka.

On je odmah pozvao policiju, a Lamora je uhapšena, iako je tvrdila da nije kriva.

Pen i njegova bivša devojka imaju još jedno dete – trogodišnjeg Džamila, koji je bio svedok užasnog zločina, ali srećom nije povređen.

A motocycle rider blows into an alcohol breathalyzer as Police officers stop cars to control the presence of alcohol in the blood of drivers as part of the Week of Safety driving, at the entrance of Kiev on November 10, 2014. AFP PHOTO/ ANATOLII BOIKO (Photo credit should read ANATOLII BOIKO/AFP/Getty Images)

Lamora ima i šestogodišnju ćerku iz druge veze, ali ona je bila kod rodbine u noći između petka i subote, kad se zločin dogodio, pa do jutra nije znala da se u kući bilo šta desilo.

– Lamora me je pozvala i pitala sam je šta se dešava, a ona mi je rekla: „Ne mogu više da izdržim.“ Nakon nekog vremena rekla mi je da su joj sinovi mrtvi, pa sam pozvala policiju – rekla je Nisa Smit, prijateljica Wilijamsove.

Mentalni problemi

Sestra monstruma Tabita Holinsvort rekla je da je Lamora imala mentalne probleme, kao i da nije mogla da se snađe u odgajanju četvoro dece, pa je često dobijala otkaze. Juče je trebalo da se pojavi na sudu, ali nije došla u sudnicu, pa se pretpostavlja da čuvari paze da se ne ubije u zatvoru.

PROMENE U KOVINSKIM PREDUZEĆIMA: PRVE KADROVSKE izmene VEĆ u utorak 24.oktobra

Odbrana poremećene majke: NISAM BILA KOD KUĆE

Vilijamsova je rekla policiji da je ona izašla iz stana u podne, kao i da je decu ostavila bebisiterki, a da je jeziv prizor zatekla kad se vratila kući, oko 23 sata. Međutim, komšije su osporile njenu priču, pa je uhapšena.

Izvor: Kurir

Najnovije vesti:

 • Traži se ime za novi most u Novom Sadu

  Iako su dva luka novog Železničko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu već spojena, most i dalje nema svoj zvanično ime, pa je njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu „NSBuild“ predložio da celokupna javnost predloži najbolje rešenje za ime...

 • SITUACIJA GORA NEGO IKAD: Poslednje tri godine su najtoplije ikada zabeležene, a tek nas čeka PAKAO

  Protekla 2017. godina samo je još jedan dokaz galopirajućeg globalnog zagrevanja, čiji trend stalnog porasta ne može da se zaustavi. Posle 2016. godine, 2017. godina je druga najtoplija godina otkako postoje merenja. Svetska meteorološka organizacija UN to je objavila na svom...

 • Oštećena fasada katedrale u Vršcu

  Rimokatolička crkva sv. Gerharda od Sagreda, jedna od najvećih rimokatoličkih crkvi u Srbiji, zbog svog impozantnog izgleda i dimenzija često se naziva „katedralom“, iako nikada nije bila sedište biskupa.  Dugačka 61, a široka 22 metra, sa tornjevima visokim 63...

 • STRADALA PRED 21. ROĐENDAN: Studentkinja izgubila život u UŽASNOJ NESREĆI u Novom Sadu

  Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je juče u Kliničkom centru Vojvodina, posle pet dana borbe lekara za njen život. Nesreća se dogodila u petak, oko...