Misterija u Velikoj Gredi: Pronađen otisak odrasle PUME – iz rumunskog cirkusa pobegla u Srbiju? (FOTO) Misterija u Velikoj Gredi: Pronađen otisak odrasle PUME – iz rumunskog cirkusa pobegla u Srbiju? (FOTO)

Misterija u Velikoj Gredi: Pronađen otisak odrasle PUME – iz rumunskog cirkusa pobegla u Srbiju? (FOTO)

DruštvoIzdvajamoNajnovijePlandište 18/08/2017

Prema navodima meštana Velike Grede, u selu je viđena puma. Veruje se da je životinja pobegla iz cirkusa iz susedne Rumunije. Meštanin Z.K, je... Misterija u Velikoj Gredi: Pronađen otisak odrasle PUME – iz rumunskog cirkusa pobegla u Srbiju? (FOTO)

Prema navodima meštana Velike Grede, u selu je viđena puma. Veruje se da je životinja pobegla iz cirkusa iz susedne Rumunije.

Meštanin Z.K, je prošlog četvrtka video pumu na Begeju, gde prethodna dva meseca peca često.

Plandište, odličje humanosti i velikog srca: Sedmoro mladih prvodavalaca krvi za ponos!

„Oko 3 sata otišao sam na pecanje, iako je tada najtoplije, tamo ima prirodnog hlada i žbunja. Posle dva sata, tačnije oko pet sati čuo sam kako se pomera žbunje i granje. U prvi mah sam pomisli da je neki veliki pas, međutim kada se približila na oko 10 metara od mene video sam da je u pitanju puma. Stajala je na suprutnoj strani Begeja, ka Banatskom Sokolcu, dok sam ja bio na strani ka Velikoj Gredi. Kada se približila na 5 metara bio sam siguran da je to puma, bež boje, veoma negovana i lepa. Bio sam zaprepašćen. Par puta sam pljesnuo rukom, ali se ona nije odreagovala. Na pecanje ne nosim telefon i nisam imao priliku da je uslikam. Posle par minuta nastavila je dalje u žbunje, i par trenutaka kasnije čuo sam patke. Par dana nisam nikome pričao, jer je mala sredina i nisam bio siguran da bi mi meštani verovali. Ali kasnije sam čuo da je bilo još očevidaca“, izjavio je meštanin Velike Grede, koji je želeo da ostane anoniman.

Još jedan od meštana Velike Grede u svom voćnjaku je video pumu kako skače sa drveta na drvo. Na tom mestu je i uslikan otisak stopala pume.

Ostaje misterija da li je puma i dalje u mestu Velika Greda.

ALIBUNAR: Redak prizor snimljen na krovu kuće, evo šta znači kada čujete poj CARSKE PTICE (FOTO)

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: