MARIJA OBRADOVIĆ: Potvrđeno ono što je SNS odavno govorila – DA JE JANKOVIĆ LAŽNI ZAŠTITNIK! MARIJA OBRADOVIĆ: Potvrđeno ono što je SNS odavno govorila – DA JE JANKOVIĆ LAŽNI ZAŠTITNIK!

MARIJA OBRADOVIĆ: Potvrđeno ono što je SNS odavno govorila – DA JE JANKOVIĆ LAŽNI ZAŠTITNIK!

NajnovijePolitika 10/01/2017

Potpredsednica SNS Marija Obradović izjavila je danas da je sada svim građanima Srbije jasno da je istina ono što je SNS govorila, da je... MARIJA OBRADOVIĆ: Potvrđeno ono što je SNS odavno govorila – DA JE JANKOVIĆ LAŽNI ZAŠTITNIK!

Potpredsednica SNS Marija Obradović izjavila je danas da je sada svim građanima Srbije jasno da je istina ono što je SNS govorila, da je „Saša Janković lažni zaštitnik građana, koji je sve vreme zloupotrebljavao funkciju, baveći se političkom kampanjom, i kršio zakon“.

Obradović je u pisanoj izjavi, na vest da je DS podržala Jankovića za kandidata za predsednika Srbije rekla da smo danas dobili prvog DOS-ovskog kandidata za predsedničke izbore.

– Danas smo dobili prvog DOS-ovskog kandidata za predsedničke izbore i ne bi me začudilo da ih uskoro bude još, a Saša Janković je prava slika i prilika Demokratske stranke – čovek koji konstantno laže narod, poručila je Obradović.

DS ODLUČILA: Podrška Saši Jankoviću!
Predsedništvo Demokratske stranke donelo je danas odluku da podrži kandidaturu Jankovića za predsednika Srbije, saopštio je predsednik DS Dragan Šutanovac.

Izvor: Tanjug/Informer

Najnovije vesti: