Let iz horor filma: Putnici leteli na sve strane, a onda je pilot uradio nešto zastrašujuće (VIDEO) Let iz horor filma: Putnici leteli na sve strane, a onda je pilot uradio nešto zastrašujuće (VIDEO)

Let iz horor filma: Putnici leteli na sve strane, a onda je pilot uradio nešto zastrašujuće (VIDEO)

Najnovije 17/07/2017

Jedan od putnika na letu avio-kompanije „Rajaner“ zabeležio je zastrašujući snimak na kome se vidi „grubo“ sletanje aviona, prilikom koga putnici padaju sa sedišta.... Let iz horor filma: Putnici leteli na sve strane, a onda je pilot uradio nešto zastrašujuće (VIDEO)

Jedan od putnika na letu avio-kompanije „Rajaner“ zabeležio je zastrašujući snimak na kome se vidi „grubo“ sletanje aviona, prilikom koga putnici padaju sa sedišta.

Kada je avion „boing 737-800“ sleteo na aerodrom Lids Bredford u Zapadnom Jorkširu, točkovi su se odbili o pistu i putnici su nehotice poleteli sa sedišta.

Video je snimio putnik Kreg Kulian koji je napisao da mu je ovo najgore sletanje ikada.

– Avion je bacao putnike levo i desno, dok pilot na kraju nije preuzeo kontrolu i ispravio nas- rekao je.

Portparol „Rajanera“ rekao je da je „avion zahvatio bočni vetar dok se približavao aerodromu, ali da se spustio normalno i bezbedno“.

– Bezbedno su pristali i nikada nije bilo opasnosti od rušenja prilikom sletanja. Ovo su lažne i senzacionalističke tvrdnje- tvrdi on.

Aerodrom se nalazi na velikoj nadmorskoj visini i redovno je na udaru jakih vetrova, te se stoga sletanja često i otkazuju.

Izvor: Srbija Danas

Najnovije vesti: