Let iz horor filma: Putnici leteli na sve strane, a onda je pilot uradio nešto zastrašujuće (VIDEO) Let iz horor filma: Putnici leteli na sve strane, a onda je pilot uradio nešto zastrašujuće (VIDEO)

Let iz horor filma: Putnici leteli na sve strane, a onda je pilot uradio nešto zastrašujuće (VIDEO)

Najnovije 17/07/2017

Jedan od putnika na letu avio-kompanije „Rajaner“ zabeležio je zastrašujući snimak na kome se vidi „grubo“ sletanje aviona, prilikom koga putnici padaju sa sedišta.... Let iz horor filma: Putnici leteli na sve strane, a onda je pilot uradio nešto zastrašujuće (VIDEO)

Jedan od putnika na letu avio-kompanije „Rajaner“ zabeležio je zastrašujući snimak na kome se vidi „grubo“ sletanje aviona, prilikom koga putnici padaju sa sedišta.

Kada je avion „boing 737-800“ sleteo na aerodrom Lids Bredford u Zapadnom Jorkširu, točkovi su se odbili o pistu i putnici su nehotice poleteli sa sedišta.

Video je snimio putnik Kreg Kulian koji je napisao da mu je ovo najgore sletanje ikada.

– Avion je bacao putnike levo i desno, dok pilot na kraju nije preuzeo kontrolu i ispravio nas- rekao je.

Portparol „Rajanera“ rekao je da je „avion zahvatio bočni vetar dok se približavao aerodromu, ali da se spustio normalno i bezbedno“.

– Bezbedno su pristali i nikada nije bilo opasnosti od rušenja prilikom sletanja. Ovo su lažne i senzacionalističke tvrdnje- tvrdi on.

Aerodrom se nalazi na velikoj nadmorskoj visini i redovno je na udaru jakih vetrova, te se stoga sletanja često i otkazuju.

Izvor: Srbija Danas

Najnovije vesti:

 • Traži se ime za novi most u Novom Sadu

  Iako su dva luka novog Železničko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu već spojena, most i dalje nema svoj zvanično ime, pa je njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu „NSBuild“ predložio da celokupna javnost predloži najbolje rešenje za ime...

 • SITUACIJA GORA NEGO IKAD: Poslednje tri godine su najtoplije ikada zabeležene, a tek nas čeka PAKAO

  Protekla 2017. godina samo je još jedan dokaz galopirajućeg globalnog zagrevanja, čiji trend stalnog porasta ne može da se zaustavi. Posle 2016. godine, 2017. godina je druga najtoplija godina otkako postoje merenja. Svetska meteorološka organizacija UN to je objavila na svom...

 • Oštećena fasada katedrale u Vršcu

  Rimokatolička crkva sv. Gerharda od Sagreda, jedna od najvećih rimokatoličkih crkvi u Srbiji, zbog svog impozantnog izgleda i dimenzija često se naziva „katedralom“, iako nikada nije bila sedište biskupa.  Dugačka 61, a široka 22 metra, sa tornjevima visokim 63...

 • STRADALA PRED 21. ROĐENDAN: Studentkinja izgubila život u UŽASNOJ NESREĆI u Novom Sadu

  Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je juče u Kliničkom centru Vojvodina, posle pet dana borbe lekara za njen život. Nesreća se dogodila u petak, oko...