KOVIN: Krediti sa kamatom od 1 do 2 odsto? Moguće je! (VIDEO) KOVIN: Krediti sa kamatom od 1 do 2 odsto? Moguće je! (VIDEO)

KOVIN: Krediti sa kamatom od 1 do 2 odsto? Moguće je! (VIDEO)

EkonomijaKovinNajnovije 28/06/2017

U zgradi opštine Kovin danas je održano potpisivanje ugovora kroz mere podrške ove opštine prema registrovanim gazdinstvima sa ove teritorije. Ugovore koji su potpisali... KOVIN: Krediti sa kamatom od 1 do 2 odsto? Moguće je! (VIDEO)

U zgradi opštine Kovin danas je održano potpisivanje ugovora kroz mere podrške ove opštine prema registrovanim gazdinstvima sa ove teritorije. Ugovore koji su potpisali danas poljoprivrednici odnose se na kupovinu nove priključne mehanizacije, dodelu povraćaja za osiguranje uslova, kratkoročne kredite i kupovinu pčelarske opreme.

Novca u fondu trenutno ima za povraćaj premije osiguranja i kupovinu pčelarske opreme, a konkursi su otvorei dok se sredstva ne utroše.

RAZVOJNI FOND VOJVODINE: Odobreno skoro pola milijarde kredita

Svim poljoprivrednicima koji su se našli u opštini Kovin predstavljen je plan Razvojnog fonda Vojvodine u okviru koga e sektor za kredite gde su predstavljeni svi kratkoročni i dugorčni krediti iz ovog razvojnog fona sa izuzetno niskim kamatama.

Izvor: RTV Pančevo

Najnovije vesti: