KOVIN: Hoćete manje račune za komunalije? Evo šta morate da uradite KOVIN: Hoćete manje račune za komunalije? Evo šta morate da uradite

KOVIN: Hoćete manje račune za komunalije? Evo šta morate da uradite

DruštvoIzdvajamoKovinNajnovije 15/07/2017

Javno preduzeće Kovinski komunalac započeo je akciju naplate zaostalih potraživanja kod građana i privrede. Prema rečima v.d.direktora ovog javnog preduzeća Predraga Stojšina cilj je... KOVIN: Hoćete manje račune za komunalije? Evo šta morate da uradite

Javno preduzeće Kovinski komunalac započeo je akciju naplate zaostalih potraživanja kod građana i privrede.

Prema rečima v.d.direktora ovog javnog preduzeća Predraga Stojšina cilj je što veća naplata zaostalih dugovanja kako bi se stekli uslovi za smanjenje cena određenih komunalnih usluga. Stojšin je pojasnio da postoji prostor za smanjenje cena, ali da bi to moralo da se kompenzira boljom naplatom.

On je dodao da će Komunalac izaći u susret dužnicima i ponuditi im model odloženog plaćanja i do 12 rata. Istakao je da su formirani timovi koji su na terenu, kako bi se omogućilo ljudima koji žive u naseljenim mestima da mogu potpisati ugovore na licu mesta. Takodje, za sve primedbe, sugestije i probleme uveden je ,,Dan otvorenih vrata“ za građane kod komunalnog direktora svakog četvrtka od 8 do 10.

JKP „BELOCRKVANSKI KOMUNALAC“ otpremilo šest tona presovane PET ambalaže

Direktor kovinskog komunalnog preduzeća je najavio da će ubuduće računi izgledati poput onih iz epsa, ,,Račun je formata A4, višedelni i na njemu će se naći diagram potrošnje vode, a biće iskazane i sve ostale stavke zaduženja. Na taj način građani će imati bolji uvid u sva potraživanja“, rekao je Predrag Stojšin.

U cilju poboljšanja prihoda u toku je izgradnja hladnjače na kovinskom groblju, rekao je Stojšin i dodao da je jedna od tri kapele na groblju pretvorena u odeljenje za prosekturu, kao i da je u toku izrada projekata nastrešnice ispred kapele.

V.D. direktor Komunalca je napomenuo da je završena izgradnja ekskluzivnih grobnica i da je već polovina ovih parcela prodata. Stojšin je najavio i izgradnju prostorije za smeštaj urni, rekonstrukciju spoljnog zida u Grobljanskoj ulici u Kovinu, kao i izradu staza na grobljima po naseljenim mestima. On je posebno istakao da je kapija groblja otvorena do 20 časova.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: