Košarka – Kadeti poraženi u Zrenjaninu PETROVGRAD PREJAK ZA OPOVO 99 Košarka – Kadeti poraženi u Zrenjaninu PETROVGRAD PREJAK ZA OPOVO 99

Košarka – Kadeti poraženi u Zrenjaninu PETROVGRAD PREJAK ZA OPOVO 99

NajnovijeOpovoSport 08/10/2017

Start kadetskog prvenstva koje se igra u okviru Košarkaškog saveza Vojvodine nije doneo radost igračima iz Opova. Košarkaši koji se takmiče u kategoriji igrača... Košarka – Kadeti poraženi u Zrenjaninu PETROVGRAD PREJAK ZA OPOVO 99

Start kadetskog prvenstva koje se igra u okviru Košarkaškog saveza Vojvodine nije doneo radost igračima iz Opova. Košarkaši koji se takmiče u kategoriji igrača do 17 godina izgubili su u Zrenjaninu od Petrovgrada 2  92:39 (25:11, 18:5, 23:15, 26:8).

Očigledno najkvalitetnija ekipa Petrovgrad 2, naravno uz ekipu Petrovgrad 1, nanela je težak poraz našim mladim košarkašima. Zrenjaninci su pokazali da su kvalitetnija ekipa, uigranija i da će dosta muka praviti našim igračima i u narednom meču koji će se igrati u desetom kolu.

PANČEVAC JEDAN OD NAJVEĆIH PROMOTERA SRBIJE: Pogledajte kakvu poruku svuda u svetu nosi najbolji srpski automobilista (FOTO)

Izvor: Glas Opova

Najnovije vesti: