Konstituisan Organizacioni komitet 53. Evropskog karate šampionata za seniore Konstituisan Organizacioni komitet 53. Evropskog karate šampionata za seniore

Konstituisan Organizacioni komitet 53. Evropskog karate šampionata za seniore

NajnovijeSport 07/10/2017

Povodom održavanja 53. Evropskog karate šampionata za seniore u Novom Sadu, od 9. do 13. maja 2018. godine, danas je u Pokrajinskoj vladi održana... Konstituisan Organizacioni komitet 53. Evropskog karate šampionata za seniore

Povodom održavanja 53. Evropskog karate šampionata za seniore u Novom Sadu, od 9. do 13. maja 2018. godine, danas je u Pokrajinskoj vladi održana konstitutivna sednica Organizacionog komiteta, čiji je domaćin bio predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Mirović je poručio da je reč o praktično najvećoj sportskoj manifestaciji u našoj zemlji, i da će zajednička saradnja Ministarstva omladine i sporta, Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada učiniti da i ovaj šampionat bude realizovan u skladu sa najvišim standardima.

Za predsednika Organizacionog komiteta izabran je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić , a za kopredsednike predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Na sednici, kojoj je prisustvovao i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, predsednik Karate saveza Vojvodine prof. dr Strahinja Tepavčević, predsednik Karate federacije Srbije Slavoljub Piper i predsednik opštine Sremski Karlovci Nenad Milenković, doneti su plan i program organizacije šampionata i određeni nosioci aktivnosti, koje čine predstavnici Karate federacije Srbije, državnih, pokrajinskih i organa Grada Novog Sada.

PONOS CELOG REGIONA: Karatisti iz Plandišta osvojili 25 medalja, a budućnost je tek pred njima!

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: