JOVANOV: Najveća kriminalna banda u Srbiji je u okruženju Vuka Jeremića JOVANOV: Najveća kriminalna banda u Srbiji je u okruženju Vuka Jeremića

JOVANOV: Najveća kriminalna banda u Srbiji je u okruženju Vuka Jeremića

NajnovijePolitika 20/03/2017

Potpredsednik Glavnog odbora SNS smatra da je Jeremić bio i saučesnik u šesnaestogodišnjoj pljački Vojvodine od strane Demokratske stranke. – Najveća kriminalna banda u... JOVANOV: Najveća kriminalna banda u Srbiji je u okruženju Vuka Jeremića

Potpredsednik Glavnog odbora SNS smatra da je Jeremić bio i saučesnik u šesnaestogodišnjoj pljački Vojvodine od strane Demokratske stranke.

– Najveća kriminalna banda u Srbiji danas je u okruženju Vuka Jeremića, a braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić. Vuk Jeremić je verovatno pobesneo zato što je srpska policija izvršila rekordnu zaplenu od više od tone droge, pa danas laže više nego što smo navikli – poručio je potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.
– Isti taj Jeremić bio je saučesnik u šesnaestogodišnjoj pljački Vojvodine od strane Demokratske stranke, kada su pljačkana čak i deca sa smetnjama u razvoju, a podržavao je i kada su njegove žute kolege donosile Statut, kojim su od Vojvodine htele da prave državu. Umesto što laže i izmišlja, Jeremić bi najzad mogao da kaže ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta od njega traži zauzvrat. Možda bi to dalo odgovor i zašto su najveći kriminaci u njegovom okruženju – poručio je Jovanov.

Izvor: Srbija danas

Najnovije vesti: