JOŠ JEDAN PODVIG BELOCKRVANSKIH ČUVARA PLAŽE: Igor Radulov spasao tri života na glavnom jezeru (FOTO) JOŠ JEDAN PODVIG BELOCKRVANSKIH ČUVARA PLAŽE: Igor Radulov spasao tri života na glavnom jezeru (FOTO)

JOŠ JEDAN PODVIG BELOCKRVANSKIH ČUVARA PLAŽE: Igor Radulov spasao tri života na glavnom jezeru (FOTO)

Bela CrkvaNajnovije 17/07/2017

Na istoj plaži na kojoj su prošle nedelje Igor Radulov i David Sendić spasili devojčicu i mladića, juče je Igor spasao troje utopljenika. Mladić... JOŠ JEDAN PODVIG BELOCKRVANSKIH ČUVARA PLAŽE: Igor Radulov spasao tri života na glavnom jezeru (FOTO)

Na istoj plaži na kojoj su prošle nedelje Igor Radulov i David Sendić spasili devojčicu i mladića, juče je Igor spasao troje utopljenika. Mladić star 18 godina, njegova devojka i još jedan prijatelj, svi iz Bregaljice, umalo da se udave zbog straha jer ne znaju da plivaju.

-Devojka i mladić su stajali u vodi u zoni spasavanja i ljubili se. U jednom trenutku su hodajući došli do dubokog dela, devojka je propala, povukla mladića za sobom i nestali su pod vodom. Pokušali su da se spasu hvatanjem za mladića koji je stajao pored njih, pa su i njega povukli za sobom. Mladić je počeo da doziva pomoć, počeli smo spasavanje. Kada sam došao do njih, svo troje su bili sklupčani i zagrljeni, pružio sam ruku, povukao ih i izvukao svo troje jer su oni bili sasvim blizu plićaka. Trebalo je samo da se odgurnu od dna i sve bi bilo u redu, najveći problem je u tome što su neplivači i što su se uspaničili.

SJAJNA VEST: Belocrkvanska jezera odlična za kupanje (FOTO)

Devojka i njen momak su popili vodu, po izlasku na obalu bili su dezorjentisani i uplašeni toliko da mladić nije mogao da nam kaže kako se zove,tvrdi Igor Radulov.

HEROJ IZ BELE CRKVE O KOM PRIČA CEO SVET: Žena se gušila na kruzeru, 500 ljudi uplašeno gledalo, a onda je naišao Sretko!

Služba spasavanja na vodi u Beloj Crkvi i ovog puta je dokazala da turisti mogu da se osećaju bezbedno pod njihovim budnim okom i spretnim reakcijama. Posao se ozbiljno shvata i kada se dogode ovakve situacije, pa je Miloš Juga morao da ostane na „kuli“ za slučaj da se dogodi nešto slično, jer ništa ne sme da se prepusti slučaju. Igor poznaje teren i unapred je znao šta se dogodilo osobama koje su nestale pod vodom.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: