JKP “DRUGI OKTOBAR” ZAVRŠAVA DEČIJA IGRALIŠTA: Na radost mališana, nova igrališta na 6 lokacija (VIDEO) JKP “DRUGI OKTOBAR” ZAVRŠAVA DEČIJA IGRALIŠTA: Na radost mališana, nova igrališta na 6 lokacija (VIDEO)

JKP “DRUGI OKTOBAR” ZAVRŠAVA DEČIJA IGRALIŠTA: Na radost mališana, nova igrališta na 6 lokacija (VIDEO)

IzdvajamoNajnovijeVršac 19/05/2017

Pored brojnih akcija koje organizujemo u našem gradu, ne zaboravljamo na naše najmlađe sugrađane. Naime, JKP „Drugi oktobar“ kao što je ranije najavljeno, gradi... JKP “DRUGI OKTOBAR” ZAVRŠAVA DEČIJA IGRALIŠTA: Na radost mališana, nova igrališta na 6 lokacija (VIDEO)

Pored brojnih akcija koje organizujemo u našem gradu, ne zaboravljamo na naše najmlađe sugrađane. Naime, JKP „Drugi oktobar“ kao što je ranije najavljeno, gradi nova dečija igrališta i to na 6 lokacija.

Radovi na postavljanju sprava i opreme su u toku, a u roku od nekoliko dana, sva naša deca moći će da se igraju na novim igralištima sa tartan podlogom, koja osim što su kvalitetna i ispunjavaju sve bezbednosne uslove, korak napred su ka zdravijoj i lepšoj sredini.

Plan je da sva ova igrališta budu i ograđena kako bi bila zaštićena.

Građevinska operativa JKP izbetonirala je stara i uništena igrališta, a sprave sa njih ćemo ofarbati i popraviti, a zatim i pokloniti deci iz okolnih sela.

Lokacije na kojima se nalaze nova igrališta su ugao Mitropolita Stratimirovića i Kosmajske, ugao Ruskih oslobodilaca i Bihaćke, ugao Bore Kostića i Ljutice Bogdana, Margitsko naselje i dva igrališta na Trgu Andrije Lukića.

Igrališta su namenjena deci od 3-10 godina, a sprave koje će biti postavljene su klackalice, kućice za provlačenje, penjalice, ljuljaške, vrteške, njihalice, tobogani i školske table. Svako od ovih igrališta ima i svoj naziv, kao što je Bubamara, Cvrčak, Zvrk i slično.

Svi radovi izvode se uz saglasnost Grada Vršca i Gradske uprave, a vrednost radova je oko 10 miliona dinara.

Izvor: Južni banat

Najnovije vesti: