JEZIVI UŽAS U VOJVODINI: Devojčicu udario autobus, zadobila povrede glave OPASNE PO ŽIVOT! JEZIVI UŽAS U VOJVODINI: Devojčicu udario autobus, zadobila povrede glave OPASNE PO ŽIVOT!

JEZIVI UŽAS U VOJVODINI: Devojčicu udario autobus, zadobila povrede glave OPASNE PO ŽIVOT!

HronikaNajnovije 15/11/2017

Nesreća se dogodila kada je oko 22 sata, na uglu Beogradskog keja i Ulice episkopa Visariona u Novom Sadu TRAGIČNO Muž slavne sportistkinje koja... JEZIVI UŽAS U VOJVODINI: Devojčicu udario autobus, zadobila povrede glave OPASNE PO ŽIVOT!

Nesreća se dogodila kada je oko 22 sata, na uglu Beogradskog keja i Ulice episkopa Visariona u Novom Sadu

TRAGIČNO Muž slavne sportistkinje koja je stradala kod Kovačice: Da su iz Rumunije krenuli kad je trebalo ovo se NE BI DOGODILO

Ona je zadobila teške povrede glave opasne po život.

U Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, kažu da se teško povređena petnaestogodišnjakinja nalazi u jedinici intenzivne nege i terapije Klinike za dečju hirurgiju.

Nesreća se dogodila kada je oko 22 sata, na uglu Beogradskog keja i Ulice episkopa Visariona u Novom Sadu, dok je prelazila kolovoz, na nju naleteo autobuis GSP „Novi Sad“, koji saobraća na lijiji 11A.

Devojčica je u teškom stanju, bez svesti kolima Službe hitne pomoći prevežena u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

U NEDELJU MU POGINULE ŽENA I ĆERKA, A PRE 21 GODINU I 6 PRIJATELJA: Oba puta on je bio u kolima! Ovo je jeziva sudbina Jova Beslaća

Izvor: Espreso, Novosti

Najnovije vesti: