HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Video đaka iz Kovačice najbolji na Balkanu HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Video đaka iz Kovačice najbolji na Balkanu

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Video đaka iz Kovačice najbolji na Balkanu

IzdvajamoKovačicaNajnovijeZanimljivosti 26/09/2016

Film kovačičke Osnovne škole Mlada pokolenja osvojio je prvo mesto na ovogodišnjem Internacionalnom festivalu KREF. Ovo je bilo takmičenje na kom su da učestvovale... HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Video đaka iz Kovačice najbolji na Balkanu

Film kovačičke Osnovne škole Mlada pokolenja osvojio je prvo mesto na ovogodišnjem Internacionalnom festivalu KREF. Ovo je bilo takmičenje na kom su da učestvovale osnovne škole iz cele Srbije i Balkana, a imali su zadatak da na zanimljiv način predstave svoje škole.

Osnovna škola Mlada pokolenja iz Kovačice je prethodno uspela da se plasira u završnicu ovog festivala, koji je bio realizovan u periodu od 23. do 25. septembra u hotelu Junior u Brzeći, na Kopaoniku, gde su posetioci imali prilike da ponovo pogledaju film kovačičke škole.

Video kovačičke Osnovne škole je naišao na veliko oduševljenje na društvenim mrežama, a direktorka škole Anjička Bireš i profesorka Darina Poljak, kao i realizator filma Vladimir Kuharik prezadovoljni su plasmanom na ovom festivalu.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: