FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: Povratak sa svetskog šampionata u fitnesu KOBAN ZA PORODICE Beslać i Jovanović FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: Povratak sa svetskog šampionata u fitnesu KOBAN ZA PORODICE Beslać i Jovanović

FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: Povratak sa svetskog šampionata u fitnesu KOBAN ZA PORODICE Beslać i Jovanović

HronikaIzdvajamoKovačicaNajnovije 13/11/2017

U jezivom sudaru koji se dogodio popodne kod Kovačice stradala je porodica Beslać iz Apatina. Život su izgubile šampionka Srbije fitnesu Milica Beslać (16),... FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: Povratak sa svetskog šampionata u fitnesu KOBAN ZA PORODICE Beslać i Jovanović

U jezivom sudaru koji se dogodio popodne kod Kovačice stradala je porodica Beslać iz Apatina. Život su izgubile šampionka Srbije fitnesu Milica Beslać (16), njena majka Tanja (37) i Miličin trener Branislava Jovanović (48), višestruka prvakinja države i Balkana u fizik kategoriji. U nesreći je teško povređen vozač, otac Jovo Beslać i lekari se bore za njegov život .

DETALJI TRAGEDIJE KAKVU KOVAČICA NE PAMTI: Dve žene i dete stradali u sudaru kamiona i auta
Njih četvoro su bili u automobilu marke „Folksvagen Bora“, somborskih registarskih oznaka. Nesreća se dogodila kada je njihov automobil udario u kamion novopazarskih registracija, koji je prevozio repu, izgubio kontrolu i udario u autobusku stanicu.

Apatinci su se vraćali iz Rumunije, sa svetskog šampionata u fitnesu na kom je Milica nastupala kao reprezentativka Srbije.

Milica Beslać je bila izuzetno nadarena, vredna i uspešna u fitnesu, koji je bio njena ljubav u kom je osvojila sve medalje koje su mogle da se osvoje u Srbiji. Jedva je čekala ovo prvenstvo ali nažalost, to joj je bilo i poslednje takmičenje.

Zvanično saopštenje nismo uspeli da dobijemo ali po izjavi očevidaca koji stanuju baš na mestu nesreće, zbog neprilagođene brzine I ne poštovanja prvenstva prolaza automobil je udario u kamion pun repe koji je od siline udarca, sleteo sa puta udario u autobusko stajalište I drvo oraha koje ga je zaustavilo da ne udari u kuću .

Ova raskrnica je crna tačka u Kovačici. U toku je kampanja prerade šećerne repe i veliki broj kamiona sa repom se velikom brzinom kreće kroz kovačicu, koji predstavljaju rizik po sve učesnike u saobraćaju. Jedini rešenje bi bila izgradnja obilaznice oko Kovačice .

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: