FK BAK na domaćem terenu u baraž utakmici podelio bodove sa FK Kikinda FK BAK na domaćem terenu u baraž utakmici podelio bodove sa FK Kikinda
U Subotu 17.juna, pred prepunim tribinama na gradskom stadionu u Beloj Crkvi utakmica BAK-Kikinda završena je rezultatom 1:1. Ko će ostvariti plasman u Vojvođansku... FK BAK na domaćem terenu u baraž utakmici podelio bodove sa FK Kikinda

U Subotu 17.juna, pred prepunim tribinama na gradskom stadionu u Beloj Crkvi utakmica BAK-Kikinda završena je rezultatom 1:1. Ko će ostvariti plasman u Vojvođansku ligu-istok znaće se nakon utakmice u Kukundi u sredu 21.juna.

Utakmica je odigrana u korektvnoj atmosferi, organizatori, obezbeđenje i publika pokazali su koliko se odgovorno i korektno treba ponašati na sportskim dešavanjima.

Trener FK BAK Dejan Babić vodio je tim u poslednjih 8 kola u kojima su belocrkvanski fudbaleri igrali bez poraza, dali su 25 a primili samo 1 gol.

-Ova utakmica je imala sasvim drugačiju težinu, igrači nisu navikli da igraju pred ovolikim brojem gledalaca, završeno je nerešeno, ali ja sam zadovoljan. Rekao sam im da su protivnici iskusna ekipa, i to se i pokazalo. Iz jednog našeg kiksa primili smo gol, a u prvom poluvremenu nismo iskoristili tri prilike i to je protivnik znao da kazni. U drugom poluvremenu smo uspeli da izjednačimo, čestitam momcima na borbi, a protivniku na fer i korektnoj igri. Još uvek smo u igri i oni i mi, u ekipi imam standardna tri bonusa, optimističan je Dejan Babić.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: