EVROPA NOVI IZAZOV: Dinamo ulazi u novu sezonu EVROPA NOVI IZAZOV: Dinamo ulazi u novu sezonu

EVROPA NOVI IZAZOV: Dinamo ulazi u novu sezonu

NajnovijePančevoSport 12/08/2017

Rukometaši Dinama iz Pančeva i u ovim vrelim danima vredno treniraju, jer žele da što spremniji dočekaju debi u regionalnoj „Seha“ ligi i utakmice... EVROPA NOVI IZAZOV: Dinamo ulazi u novu sezonu

Rukometaši Dinama iz Pančeva i u ovim vrelim danima vredno treniraju, jer žele da što spremniji dočekaju debi u regionalnoj „Seha“ ligi i utakmice na međunarodnoj sceni sa najpoznatijim evropskim klubovima.

Rukometaši Dinama bili su najprijatnije iznenađenje prošlogodišnjeg prvenstva. Osvajanjem drugog mesta i vicešampionske titule stekli su pravo da od jeseni igraju i na međunarodnoj sceni i igrači se ne plaše novih izazova.

JB INTERVJU Đokić: Plasman Vršca u drugu ABA ligu najvažniji cilj

„Spremamo se, naporno treniramo i nije nam teško iako se visoke temperature. Takmičenje u Seha ligi je mnogo jače od našeg domaćeg prvenstva,ali mi ćemo dati sve od sebe da se pokažemo u što boljem svetlu“, kaže Ivan Distol, RK „Dinamo“ Pančevo.

U „Seha“ ligi igraće se 18 kola, a pre toga u prvom kolu „EHF KUPA“ Dinamo se sastaje sa Benfikom iz Portugala i biće to generalna proba pred sva iskušenja koja ih očekuju u novoj sezoni.

VELIKA BORBA OLIMPIJSKE PRVAKINJE: Nećete ostati ravnodušni na poruku Nađe Higl

„U Seha ligi bar sedam klubova je u samom vrhu evropskog rukometa koji imaju mnogo veće budžete nego mi, ali mi ne tražimo alibi, jer smo pošteno zaradili igranje u ovoj ligi i imamo na to pravo. Daćemo sve od sebe da budemo što bolji ,a cilja nam je i da adaptiramo što više mladih igrača“, kaže za RTS Ivan Petković,trener RK Dinamo-Pančevo.

Dinamo u novu sezonu ulazi sa novajlijalama, braćom Dimitrić iz Zrenajnina i Jelićem koji je došao iz subotičkog Spartaka, ali oslonac će kao i do sad biti igrači iz pančevačke škole rukometa.

Izvor: RTS

Najnovije vesti: