Dečak (13) pao U KOMU zbog pića koje je VRLO POPULARNO U SRBIJI! Dečak (13) pao U KOMU zbog pića koje je VRLO POPULARNO U SRBIJI!

Dečak (13) pao U KOMU zbog pića koje je VRLO POPULARNO U SRBIJI!

NajnovijeSvet 16/05/2017

Nakon što joj se sin napio od prevelikog konzumiranja votke, majka je objavila njegovu fotografiju na internetu kako leži u bolnici. Pošto je hteo da... Dečak (13) pao U KOMU zbog pića koje je VRLO POPULARNO U SRBIJI!

Nakon što joj se sin napio od prevelikog konzumiranja votke, majka je objavila njegovu fotografiju na internetu kako leži u bolnici.

Pošto je hteo da se uklopi u društvo, Čejz Oven je pio alkohol, nemajući mere za to. Slikajući ga u bolnici, dok leži u komi priključen za aparate, majka dečaka je htela da upozori druge od opasnosti kojoj su izložena mnoga deca.

Srpski sedmaci preživeli PAKAO na ekskurziji: Devojčice VRIŠTALE zbog vozačevog ponašanja!

Ispričala je kako je njen sin po povratku od drugova govorio nepovezano i nerazumljivo, nakon čega je mnogo povraćao. Uplašili su se da nije u pitanju neka vrsta moždanog udara, jer su znali da njihov sin nikad nije pio alkohol.

Onda su ga odveli u Hitnu i sad je u jako lošem stanju. Istraga i školske kamere su utvrdile da su dečaci votku često pili u školi, i da su je sipali u flašice od soka, pokušavajući da prikriju šta piju.

Na njenu poruku i fotografiju, reagovalo je na hiljade osoba.

Izvor: Daily Mail

Najnovije vesti: