CELA SRBIJA SE SMEJE „NESPRETNIM“ VANDALIMA: Huligani lome interfon, ali ŠOK sledi! (VIDEO) CELA SRBIJA SE SMEJE „NESPRETNIM“ VANDALIMA: Huligani lome interfon, ali ŠOK sledi! (VIDEO)

CELA SRBIJA SE SMEJE „NESPRETNIM“ VANDALIMA: Huligani lome interfon, ali ŠOK sledi! (VIDEO)

Uncategorized 10/01/2017

Dva vandala, za koja se veruje da su maloletnici, postali su internet zvezde preko noći kada se društvenim mrežama prošio snimak njihovog čina, a... CELA SRBIJA SE SMEJE „NESPRETNIM“ VANDALIMA: Huligani lome interfon, ali ŠOK sledi! (VIDEO)

Dva vandala, za koja se veruje da su maloletnici, postali su internet zvezde preko noći kada se društvenim mrežama prošio snimak njihovog čina, a koje su snimile nadzorne kamere.

Naime dvojica tinejdžera kamera je snimila dok su demolirali ulaz u zgradu u ulici Đorđa Magaraševića, u Novom Sadu.

Njima očito nije bilo dovoljno što su pokidali intrefon dok sve to snima sigurnosna kamera, nego su se čak dva puta vraćali da ga dokusure.

Vrhunac cele priče je to, što su na kraju se vratili maskirani kako bi pokušali da unište kameru koja je njihov čin vandalizma snimila. Iako u vandalskom činu nema humora, način na koji su vandali hteli da se sakriju pred kamerom, koja ih je snimila u dva navrata, izazvao je smeh cele Srbije. Pogledajte snimak…

Izvor: Kurir

Najnovije vesti: