NEĆETE JE PREPOZNATI: Ovako danas izgleda VESNA TRIVALIĆ -Napustila je glumu, i sada je u ULOZI… (FOTO) NEĆETE JE PREPOZNATI: Ovako danas izgleda VESNA TRIVALIĆ -Napustila je glumu, i sada je u ULOZI… (FOTO)

NEĆETE JE PREPOZNATI: Ovako danas izgleda VESNA TRIVALIĆ -Napustila je glumu, i sada je u ULOZI… (FOTO)

NajnovijeZanimljivosti 28/09/2017

Vesna Trivalić jedna je od najpopularnijih i najoriginalnijih domaćih glumica. Svi je dobro pamte možda i ponajviše po ulozi Cakane u legendarnoj seriji „Otvorena... NEĆETE JE PREPOZNATI: Ovako danas izgleda VESNA TRIVALIĆ -Napustila je glumu, i sada je u ULOZI… (FOTO)

Vesna Trivalić jedna je od najpopularnijih i najoriginalnijih domaćih glumica. Svi je dobro pamte možda i ponajviše po ulozi Cakane u legendarnoj seriji „Otvorena vrata“, a srpska kinematografija pretpela je značajan gubitak kada se Vesna pre desetak godina povukla iz posla i sa suprugom se preselila u Dubai.

Mnogi su se obradovali kada se nedavno vratila ulogom u filmu „Stado“, no odmah posle toga, glumica se vratila svojoj omiljenoj ulozi majke i supruge.

Samo stručno 😁

Објава коју дели Dnevna doza Vesne Trivalić (@dnevnadozavesnetrivalic) дана

Fotku Vesne Trivalić u opuštenom, kućnom izdanju, bez šminke danas je objavila njena koleginica Hristina Popović, no, da nije u opisu naglasila da je o Vesni reč, verovatno je niko ne bi ni prepoznao!

Kod Gileta u krilu! #vesnatrivalic

Објава коју дели Hristina Popovic (@hristina_popo) дана

Izvor: Srbija Danas

Najnovije vesti: