BRUTALNA PORUKA NASILJA: Jeremićevi ljudi  otvoreno prete odborniku SNS iz Vršca? BRUTALNA PORUKA NASILJA: Jeremićevi ljudi  otvoreno prete odborniku SNS iz Vršca?

BRUTALNA PORUKA NASILJA: Jeremićevi ljudi  otvoreno prete odborniku SNS iz Vršca?

IzdvajamoNajnovijePolitika 11/11/2017

Bivši zamenik predsednika opštine Vršac, a sada odbornik u gradskom parlamentu izabran na listi DS, u međuvremenu i funkcioner  Vuka Jeremića  Zoran Tomić uputio... BRUTALNA PORUKA NASILJA: Jeremićevi ljudi  otvoreno prete odborniku SNS iz Vršca?

Bivši zamenik predsednika opštine Vršac, a sada odbornik u gradskom parlamentu izabran na listi DS, u međuvremenu i funkcioner  Vuka Jeremića  Zoran Tomić uputio je poruku putem društvenih mreža odborniku SNS koja bi mogla da se protumač i kao ozbiljna pretnja.

Jeremićev partijski funkcioner prosledio je Nebojši Jeliću na Fejsbuk link teksta koji je objavio Blic pod naslovom “Strašna smrt odbornika samleo mlin za žito” uz poruku “Nebojša Jelić vidiš kakav horor”. Tomić je iskoristio tragično stradanje, nekadašnjeg odbornika u SO Boljevac Jovana Barbulovića, koga je samleo mlin za mlevenje žita, da pošalje poruku Jeliću koja bi mogla da se protumači i na taj način da takav horor može da  se desi i njemu.

Poruka bi mogla s druge strane da se protumači i kao jedna vrsta cinizma, što otvara dodatno pitanje da li je nečija smrt povod za tako nešto?

Inače, Jeremićevom fukcioneru ovo nije prvi put da pribegne ovakvoj vrsti komuniciranja. On je početkom ove godine putem društvenih mreža  Borislavu Krljiću, takođe iz SNS uputio krajnje neumesnu poruku, o čemu je naš portal već pisao.

Do vređanja je došlo kada je naprednjak Krljić na Fejsbuku ostavio komentar da ne vidi ništa loše ako se s vremena na vreme spominje neko iz opozicije.

“To što su opozicija ne znači da su amnestirani od potencijalne kritike“, napisao je Krljić.

Ubrzo je usledio Tomićev odgovor: – Od*ebi, idi tamo u partiju sisaj k*tu pa se smej.

Prema tvrdnjama izvora našeg portala, Tomić kada se malo više opusti ima običaj da naprednjacima upućuje i poruke da beže pošto će ih nabijati na kolac.

LEPO VASPITANJE VRŠAČKIH DEMOKRATA: Funkcioner DS Zoran Tomić, neistomišljenike naziva g*vnima poručuje im da sisaju k… (FOTO)

Da apsurd bude veći, Vuk Jeremić je više puta, govoreći o vlasti, imao potrebu da istakne i požali se kako je Srbija puna agresije i nasilja u verbalnom javnom prostoru. Postavlja se pitanje da li je tada mislio na svoje funkcionere koji nemaju poštovanja čak ni prema mrtvima, već njihove tragične sudbine koriste za politički obračun?

Na našu molbu da prokomentariše ceo događaj, Jelić je samo kratko odgovorio pitanjem: -„Šta je sledeće? Da li nakon ovih pretnji a ja sam poruku tako protumačio, mogu da očekujem da će Jeremićevi sledbenici, samo zbog toga što ne zastupamo iste političke stavove, da me negde sačekaju i pretuku? “

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti:

 • Traži se ime za novi most u Novom Sadu

  Iako su dva luka novog Železničko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu već spojena, most i dalje nema svoj zvanično ime, pa je njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu „NSBuild“ predložio da celokupna javnost predloži najbolje rešenje za ime...

 • SITUACIJA GORA NEGO IKAD: Poslednje tri godine su najtoplije ikada zabeležene, a tek nas čeka PAKAO

  Protekla 2017. godina samo je još jedan dokaz galopirajućeg globalnog zagrevanja, čiji trend stalnog porasta ne može da se zaustavi. Posle 2016. godine, 2017. godina je druga najtoplija godina otkako postoje merenja. Svetska meteorološka organizacija UN to je objavila na svom...

 • Oštećena fasada katedrale u Vršcu

  Rimokatolička crkva sv. Gerharda od Sagreda, jedna od najvećih rimokatoličkih crkvi u Srbiji, zbog svog impozantnog izgleda i dimenzija često se naziva „katedralom“, iako nikada nije bila sedište biskupa.  Dugačka 61, a široka 22 metra, sa tornjevima visokim 63...

 • STRADALA PRED 21. ROĐENDAN: Studentkinja izgubila život u UŽASNOJ NESREĆI u Novom Sadu

  Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je juče u Kliničkom centru Vojvodina, posle pet dana borbe lekara za njen život. Nesreća se dogodila u petak, oko...