BRUJI REGION: Deka Vjekoslav (90) putem OGLASA traži ženu bez penzije, razlog će vam SLOMITI SRCE BRUJI REGION: Deka Vjekoslav (90) putem OGLASA traži ženu bez penzije, razlog će vam SLOMITI SRCE

BRUJI REGION: Deka Vjekoslav (90) putem OGLASA traži ženu bez penzije, razlog će vam SLOMITI SRCE

DruštvoNajnovije 13/09/2017

On je Vjekoslav Golub (90) iz Koprivnice i oglas koji je nedavno objavio u novinama izazvao je veliko interesovanje najpre u Hrvatskoj, a zatim... BRUJI REGION: Deka Vjekoslav (90) putem OGLASA traži ženu bez penzije, razlog će vam SLOMITI SRCE

On je Vjekoslav Golub (90) iz Koprivnice i oglas koji je nedavno objavio u novinama izazvao je veliko interesovanje najpre u Hrvatskoj, a zatim i u ostatku regiona.

„Tražim žensku osobu, koja nema svoju penziju da se uda za mene, a posle moje smrti njoj će ostati moja penzija“, piše u njegovom oglasu.

Vjekoslava koji je nedavno napunio 90 godina posetila je ekipa „Podravskog lista“.

KRIGLOM RAZBIO ŽENI GLAVU: Krvava porodična drama!

– A čujte, šta da vam kažem… Sam sam, nemam nikog da me sahrani, a već sam jako star. Grobnicu na koprivničkom groblju imam, sve uredno plaćam i hteo bih da se oženim, pa da me supruga sahrani.

A ja ću njoj ostaviti svoju penziju. Oženiću onu koja nema penziju, tako da ipak ima nešto od braka sa mnom“, ispričao je deda Vejkoslav.

Zanimljivo je i da on ne traži od svoje buduće supruge da živi sa njim, važno mu je samo da ima nekog ko će ga sahraniti. A ženio se dosad tri puta.

Prvo Zagorkom, pa Slavonkom pa Podravkom, i sada u šali kaže da bi voleo da se oženi Dalmatinkom.

„Nisam još smislio šta ću ako mi se javi više žena. Onda ću morati nekako da odlučim koju ću oženiti, ali o tom potom.

Ideju sam dobio čitajući oglase pa sam video da mnogo ljudi traži partnere. Zašto ne bih pomogao nekome ako mogu? Uz penziju, imam i neke druge stvarčice koje bih ostavio ženi i mislim da bi to koristilo i meni i njoj.

Golub radio je u policiji u Osjeku.

– Iz Osjeka sam došao u Kloštar Podravski, a nakon toga u Koprivnicu i tako sam se tu skrasio. Dane provodim čitajući knjige, volim da čitam „Podravski list“ i ne propuštam nijedan broj.

Slušam radio i tako se zabavljam. Teško hodam jer me muče bolovi u kičmi, a i godine su tu koje me ograničavaju u mnogim stvarima“.

Izvor: Srbija Danas

Najnovije vesti: