Britanska turistička kompanija objavljuje knjigu o Srbiji Britanska turistička kompanija objavljuje knjigu o Srbiji

Britanska turistička kompanija objavljuje knjigu o Srbiji

Zanimljivosti 19/09/2016

BEOGRAD – Britanska multinacionalna izdavačka kompanija „Dorin Kindersli“ (DK), u svetu poznata po turističkim vodičima, objaviće 18. oktobra knjigu o Srbiji, u kojoj će... Britanska turistička kompanija objavljuje knjigu o Srbiji

BEOGRAD – Britanska multinacionalna izdavačka kompanija „Dorin Kindersli“ (DK), u svetu poznata po turističkim vodičima, objaviće 18. oktobra knjigu o Srbiji, u kojoj će se naći čak 320 fotografija, 15 mapa i 10 ilustracija.

Novo izdanje u njihovoj ediciji „Eyewitness Travel Guide“ obuhvatiće najveće atrakcije i znamenitosti Srbije, od manastira Manasija, preko Hrama Svetog Save, tvrđave Kalemegdan i Nacionalnog parka „Tara“, do Sabora u Guči.

„Istražite jednu od najbolje čuvanih tajni u Evropi“, navodi se, između ostalog, na njihovom sajtu.

„Neka vas naše prvo izdanje ovog vodiča povede kroz Beograd, na vožnju brodom po Dunavu, turu po fruškogorskim manastirima i još mnogo, mnogo toga“, preneo je RTS.

Takođe ističu da su u knjizi na raspolaganju i podaci o kulturi i istoriji „ovog istočnoevropskog naroda“, kao i sve o avanturama koje u Srbiji možete doživeti – splavarenju, spuštanju u pećine, biciklizmu…

Vodič sa mnoštvom 3-D ilustracija, rubrikom „Ne propustite“ i kartama koje se izvlače i otvaraju već se može naručiti preko sajta izdavačke kuće „DK“.

Cena je 20 dolara.

Izvor: Tanjug

Najnovije vesti: