BRAVO! Podvodni fotografi KPA Bela Crkva ponovo na pobedničkom postolju, a ovo su remek dela koja su osvojila nagrade (FOTO) BRAVO! Podvodni fotografi KPA Bela Crkva ponovo na pobedničkom postolju, a ovo su remek dela koja su osvojila nagrade (FOTO)

BRAVO! Podvodni fotografi KPA Bela Crkva ponovo na pobedničkom postolju, a ovo su remek dela koja su osvojila nagrade (FOTO)

Bela CrkvaIzdvajamoKulturaNajnovije 11/10/2017

Na 5. Festivalu podvodnog filma i fotografija “Nečujno”, održanom u Domu omladine Beograda, Slobodan Savatović osvojio je 1. mesto u kategoriji makro crno bela,... BRAVO! Podvodni fotografi KPA Bela Crkva ponovo na pobedničkom postolju, a ovo su remek dela koja su osvojila nagrade (FOTO)

Na 5. Festivalu podvodnog filma i fotografija “Nečujno”, održanom u Domu omladine Beograda, Slobodan Savatović osvojio je 1. mesto u kategoriji makro crno bela, a 3. mesto u kategoriji riba kolor.

Marko Lazarević osvojio je 1. mesto u kategoriji riba – crno bela, i 2. mesto u kategoriji makro crno bela. Takmičenje je održano u šest kategorija, prijavili su se učesnici iz celog sveta.

Na Festivalu “Nečujno” učestvovalo je više od 90 autora sa 60 kratkih filmova i 250 fotografija. Pre dve godine Marko Lazarević i Slobodan Savatović su osvojili nagradu za najbolji kratkometražni podvodni film u nacionalnoj konkurenciji, snimljen u glavnom belocrkvanskom jezeru.

Ove godine učestvovali su sa fotografijama i “pokupili” gotovo sva prva mesta.

HOROR! Dečak (4) preminuo nakon što je probao OVAJ ZAČIN koga SVI imaju U KUHINJI

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: