Bolesne pretnje smrću Vučiću: Ozbiljno poremećena osoba po NEČIJEM nalogu objavila lažnu umrlicu! (FOTO) Bolesne pretnje smrću Vučiću: Ozbiljno poremećena osoba po NEČIJEM nalogu objavila lažnu umrlicu! (FOTO)

Bolesne pretnje smrću Vučiću: Ozbiljno poremećena osoba po NEČIJEM nalogu objavila lažnu umrlicu! (FOTO)

NajnovijePolitika 16/07/2017

Bolesna kampanja protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koju na društvenim mrežama vode njegovi politički neistomišljenici, iako je delovalo nemoguće, dobila je novu dozu morbidnosti, kada... Bolesne pretnje smrću Vučiću: Ozbiljno poremećena osoba po NEČIJEM nalogu objavila lažnu umrlicu! (FOTO)

Bolesna kampanja protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koju na društvenim mrežama vode njegovi politički neistomišljenici, iako je delovalo nemoguće, dobila je novu dozu morbidnosti, kada je na Tviteru osvanula montirana umrlica sa njegovom slikom!

VUČIĆ O DIJALOGU BEOGRADA I PRIŠTINE: Šta će Albanci -da priznaju Srbiju bez Kosova?

– Ovo je direktna pretnja smrću i bezbednosne službe, kao i ostale državne institucije moraju pod hitno reagovati i istražiti po čijem nalogu je ovo napisano- za portal SrbijaDanas.com kaže poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović.

– To je bolesna osoba sa kliničkom slikom.Vi na nalozima ovakvih ljudi možete videti ko su im pratioci i prema načinu pisanja o određenim političarima zaključiti kojoj „grupi“ pripadaju, pa se samim tim može i naslutiti pod čijim uticajima ovakve pretnje nastaju. Poznajući predsednika, on će se maksimalno uzdići iznad ovoga, ali niko od nas ne može biti u potpunosti imun na pretnje- smatra Đukanović.

Na društvenoj mreži Tviter osvanula je poruka sa montiranom umrlicom predsednika Aleksandra Vučića, uz jezivu poruku u kojoj se od njega opraštaju.

– Dragi naš Vučiću care naš ako mrziteljima kletve prorade pa nam umreš ti budi bez brige mi ćemo da te žalimo i spremni smo mi i za dane tuge – piše u tvitu.

Tu se širenje mržnje nije zaustavilo, pošto su se „hrabrom“ Vučićevom neistomišljeniku priključili mnogi koji su nastavili sa pisanjem bolesnih poruka podrške.

Cilj ovakvih pretnji je klasičan psihološki pritisak, kako na samog predsednika, tako i na državni vrh i za cilj nemaju ništa drugo do destabilizaciju  i prouzrokovanja haosa u zemlji.

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ PITA PARTIJSKE KOLEGE: Uvaženi saborci, ČEGA SE PLAŠITE? Zašto iz svojih UDOBNIH FUNKCIONERSKIH FOTELJA ne branite Vučića od brutalnih medijskih napada?!

Da ironija bude još veća, ovakve pretnje uglavnom dolaze od onih koji se predstavljaju kao velike demokrate i kojima su puna usta optužbi kako aktuelna vlast guši slobodu naroda!

Izvor: Srbija Danas

Najnovije vesti: