Bolesne pretnje smrću Vučiću: Ozbiljno poremećena osoba po NEČIJEM nalogu objavila lažnu umrlicu! (FOTO) Bolesne pretnje smrću Vučiću: Ozbiljno poremećena osoba po NEČIJEM nalogu objavila lažnu umrlicu! (FOTO)

Bolesne pretnje smrću Vučiću: Ozbiljno poremećena osoba po NEČIJEM nalogu objavila lažnu umrlicu! (FOTO)

NajnovijePolitika 16/07/2017

Bolesna kampanja protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koju na društvenim mrežama vode njegovi politički neistomišljenici, iako je delovalo nemoguće, dobila je novu dozu morbidnosti, kada... Bolesne pretnje smrću Vučiću: Ozbiljno poremećena osoba po NEČIJEM nalogu objavila lažnu umrlicu! (FOTO)

Bolesna kampanja protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koju na društvenim mrežama vode njegovi politički neistomišljenici, iako je delovalo nemoguće, dobila je novu dozu morbidnosti, kada je na Tviteru osvanula montirana umrlica sa njegovom slikom!

VUČIĆ O DIJALOGU BEOGRADA I PRIŠTINE: Šta će Albanci -da priznaju Srbiju bez Kosova?

– Ovo je direktna pretnja smrću i bezbednosne službe, kao i ostale državne institucije moraju pod hitno reagovati i istražiti po čijem nalogu je ovo napisano- za portal SrbijaDanas.com kaže poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović.

– To je bolesna osoba sa kliničkom slikom.Vi na nalozima ovakvih ljudi možete videti ko su im pratioci i prema načinu pisanja o određenim političarima zaključiti kojoj „grupi“ pripadaju, pa se samim tim može i naslutiti pod čijim uticajima ovakve pretnje nastaju. Poznajući predsednika, on će se maksimalno uzdići iznad ovoga, ali niko od nas ne može biti u potpunosti imun na pretnje- smatra Đukanović.

Na društvenoj mreži Tviter osvanula je poruka sa montiranom umrlicom predsednika Aleksandra Vučića, uz jezivu poruku u kojoj se od njega opraštaju.

– Dragi naš Vučiću care naš ako mrziteljima kletve prorade pa nam umreš ti budi bez brige mi ćemo da te žalimo i spremni smo mi i za dane tuge – piše u tvitu.

Tu se širenje mržnje nije zaustavilo, pošto su se „hrabrom“ Vučićevom neistomišljeniku priključili mnogi koji su nastavili sa pisanjem bolesnih poruka podrške.

Cilj ovakvih pretnji je klasičan psihološki pritisak, kako na samog predsednika, tako i na državni vrh i za cilj nemaju ništa drugo do destabilizaciju  i prouzrokovanja haosa u zemlji.

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ PITA PARTIJSKE KOLEGE: Uvaženi saborci, ČEGA SE PLAŠITE? Zašto iz svojih UDOBNIH FUNKCIONERSKIH FOTELJA ne branite Vučića od brutalnih medijskih napada?!

Da ironija bude još veća, ovakve pretnje uglavnom dolaze od onih koji se predstavljaju kao velike demokrate i kojima su puna usta optužbi kako aktuelna vlast guši slobodu naroda!

Izvor: Srbija Danas

Najnovije vesti:

 • Traži se ime za novi most u Novom Sadu

  Iako su dva luka novog Železničko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu već spojena, most i dalje nema svoj zvanično ime, pa je njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu „NSBuild“ predložio da celokupna javnost predloži najbolje rešenje za ime...

 • SITUACIJA GORA NEGO IKAD: Poslednje tri godine su najtoplije ikada zabeležene, a tek nas čeka PAKAO

  Protekla 2017. godina samo je još jedan dokaz galopirajućeg globalnog zagrevanja, čiji trend stalnog porasta ne može da se zaustavi. Posle 2016. godine, 2017. godina je druga najtoplija godina otkako postoje merenja. Svetska meteorološka organizacija UN to je objavila na svom...

 • Oštećena fasada katedrale u Vršcu

  Rimokatolička crkva sv. Gerharda od Sagreda, jedna od najvećih rimokatoličkih crkvi u Srbiji, zbog svog impozantnog izgleda i dimenzija često se naziva „katedralom“, iako nikada nije bila sedište biskupa.  Dugačka 61, a široka 22 metra, sa tornjevima visokim 63...

 • STRADALA PRED 21. ROĐENDAN: Studentkinja izgubila život u UŽASNOJ NESREĆI u Novom Sadu

  Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je juče u Kliničkom centru Vojvodina, posle pet dana borbe lekara za njen život. Nesreća se dogodila u petak, oko...