BILA JE SEKS SIMBOL BIVŠE JUGE: Nestala je sa scene i otišla u Italiju, evo kako danas izgleda (FOTO) BILA JE SEKS SIMBOL BIVŠE JUGE: Nestala je sa scene i otišla u Italiju, evo kako danas izgleda (FOTO)

BILA JE SEKS SIMBOL BIVŠE JUGE: Nestala je sa scene i otišla u Italiju, evo kako danas izgleda (FOTO)

NajnovijeZanimljivosti 12/08/2017

Tokom osamdesetih, pa sve do početka devedesetih, niz uloga je u domaćoj kinematografiji zabeležila atraktivna glumica Tatjana Tanja Pujin, a onda je – nestala... BILA JE SEKS SIMBOL BIVŠE JUGE: Nestala je sa scene i otišla u Italiju, evo kako danas izgleda (FOTO)

Tokom osamdesetih, pa sve do početka devedesetih, niz uloga je u domaćoj kinematografiji zabeležila atraktivna glumica Tatjana Tanja Pujin, a onda je – nestala sa scene.

Zapaženu ulogu ostvarila je, između ostalog, u komediji „Sulude godine“ gde je glumila medicinsku sestru. Pričalo se da su muškarci tadašnje Jugoslavije ludeli za njom, ali je njeno srce skrovište pronašlo u Italijanu.

NEĆETE VEROVATI – POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA ČUVENA GLUMICA IZ FILMA „MRTAV LADAN“: „Neću da ti kažem ćelavi“ (VIDEO)

Kada je počeo rat, ona se preselila na Apenine, a nekoliko godina kasnije udala za Đulijana Červinija koji je obavljao dužnost savetnika pres-kabineta predsednika Italije.

Posle nekoliko godina razvela se od njega, vratila u Srbiju, da bi se 2013. godine ponovo udala za Đulijana.

CRVENI KRST I GU VRŠCA U HUMANOJ AKCIJI: Siromašni mališani iz Vršca idu na letovanje!

Glumila je i u filmovima „Oktoberfest“, „Hajde da se volimo“, „Špijun na štiklama“, „Tako se kalio čelik“, a mnogima je ostala u sećanju po ulozi Ciganovićeve ćerke u „Boljem životu“. Tatjana je nedavno gostovala na RTS-u i rekla da trenutno radi na italijanskoj televiziji RAI 2, kao novinar saradnik.

Možemo da vidimo da i dan danas izgleda veoma privlačno, i da na lepoti nije nimalo izgubila, naprotiv.

Izvor: Srbija danas

Najnovije vesti: