BASKET I ŠAH U BELOJ CRKVI: Dva turnira povodom dana mladih BASKET I ŠAH U BELOJ CRKVI: Dva turnira povodom dana mladih

BASKET I ŠAH U BELOJ CRKVI: Dva turnira povodom dana mladih

Bela CrkvaIzdvajamoNajnovijeSport 09/08/2017

U subotu, 12. avgusta, povodom Međunarodnog dana mladih u Beloj Crkvi će biti održana dva turnira u basketu i u brzopoteznom šahu.Turnir „3 na... BASKET I ŠAH U BELOJ CRKVI: Dva turnira povodom dana mladih

U subotu, 12. avgusta, povodom Međunarodnog dana mladih u Beloj Crkvi će biti održana dva turnira u basketu i u brzopoteznom šahu.Turnir „3 na 3“ na inicijativu mladih a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave biće održan u Železničkom parku sa početkom od 17 sati, dok će turnir u šahu biti održan u šah klubu od 19 sati.

Turnir u basketu organizuju Savet za mlade opštine Bela Crkva i Sportski savez opštine i Kancelarija za mlade. Za učešće na ovom turniru već vlada veliko interesovanje.Učestvovaće četvoročlane ekipe, koje mogu biti i mešovite, jedini uslov je da članovi imaju bar17 godina kako bi ravnopravno mogli da se suprodstave svim ekipama. Prijava ekipa trajaće do subote do 16h a turnir će početi u 17h.

Svaka ekipa će uplatiti kotizaciju od 1.000 dinara koja će biti deo nagradnog fonda.

Za najuspešnije sponzori su obezbedili-za prvoplasiranu ekipu posetu Temišvaru ili Mađarskoj po želji, dar turističke agencije „Andrijatik travel“. Drugoplasirana ekipa biće nagrađena večerom u kafe-bar „Boss“, trećeplasirana ekipa dobiće poklone prodavnise „S- trade“a za četvrto mesto osveženje sladoledom obezbeđuje poslastičarnica „Knez“.

JB INTERVJU Đokić: Plasman Vršca u drugu ABA ligu najvažniji cilj

Nagrade za prva tri mesta biće dvostruke-jedna od sponzora, a drugu će činiti deo sredstava od uplaćenih kotizacija i to tako da će se za 1. mesto opredeliti 50%, za 2.mesto 30%, a za 3.mesto 20% od uplaćenih kotizacija. Savet je obezebio pehare i  medalje i kažu, još im samo publika nedostaje! Kako se za subotu najavljeje prijatno vreme, a turnir se održava u parku, verujemo da će biti puno ljubitelja basketa u publici.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: