BAHATI PANČEVCI: Kad vidite ŠTA je naš fotograf snimio u centru grada, nećete moći da VERUJETE (FOTO) BAHATI PANČEVCI: Kad vidite ŠTA je naš fotograf snimio u centru grada, nećete moći da VERUJETE (FOTO)

BAHATI PANČEVCI: Kad vidite ŠTA je naš fotograf snimio u centru grada, nećete moći da VERUJETE (FOTO)

DruštvoIzdvajamoNajnovijePlandište 12/10/2017

Problem neregularnog parkiranja sve je više izražen u Pančevu. Kako nam kažu u Parking servisu, u svakodnevnom radu vozači pauka i blagajnice pauka imaju... BAHATI PANČEVCI: Kad vidite ŠTA je naš fotograf snimio u centru grada, nećete moći da VERUJETE (FOTO)

Problem neregularnog parkiranja sve je više izražen u Pančevu. Kako nam kažu u Parking servisu, u svakodnevnom radu vozači pauka i blagajnice pauka imaju neprijatne situacije sa vozačima, odnosno vlasnicima uklonjenih vozila u smislu vređanja i pretnji, neretko dolazi i do fizičkog nasrtanja na zaposlene.

ŠTA JE OVO LJUDI MOJI? Kad vidite KAKO je ovaj Pančevac parkirao svoj auto, nećete moći da verujete! (FOTO)

Bahatost pojedinih vozača potvrđuju i fotografije koje je naš reporter snimio na licu mesta, a koje su nastale posle samo dva minuta traženja nepropisno parkiranih vozila.

Usluga odnošenja nepropisno parkiranih vozila iznosi 5000,00 dinara plus kazna saobraćajne policije odnosno komunalne inspekcije.

Najproblematičnije ulice u smislu nepropisnog parkiranja su:

  • Dimitrija Tucovića u blizini zgrade Gradske uprave;
  • Svetozara Šemića naspram robne pijace Aerodrom;
  • i staro jezgro Grada Pančeva.

SLOMLJEN KUK, INFARKT I KRIZA SVESTI: 14 intervencija na javnom mestu, TEŠKA NOĆ U PANČEVU

Izvor: Južni Banat

 

Najnovije vesti: