ATELJE 212 OTVARA SEZONU: Pozorišna scena od polovine juna (VIDEO) ATELJE 212 OTVARA SEZONU: Pozorišna scena od polovine juna (VIDEO)

ATELJE 212 OTVARA SEZONU: Pozorišna scena od polovine juna (VIDEO)

IzdvajamoKulturaNajnovijeOpovo 13/05/2017

Od polovine juna, muza i zaštitnica pozorišne umetnosti Talija boraviće i na „daskama“ opovačkog Doma kulture. Nakon preliminarnih razgovora koji su vođeni krajem prošle... ATELJE 212 OTVARA SEZONU: Pozorišna scena od polovine juna (VIDEO)

Od polovine juna, muza i zaštitnica pozorišne umetnosti Talija boraviće i na „daskama“ opovačkog Doma kulture. Nakon preliminarnih razgovora koji su vođeni krajem prošle i početkom ove godine, danas je predsednik opštine dr Zoran Tasić održao sastanak sa direktorom Pozorišta „Atelje 212“ Branimirom Brstinom i njegovim saradnicima – operativnim direktorom Mašom Mihailović i stalnim članom pozorišta glumcem Nebojšom Ilićem.

ZAVESU 45.POZORIŠNIH DANA RUMUNA U VOJVODINI SPUSTILA JE PREDSTAVA „KRIVAC“

Na sastanku je na obostrano zadovoljstvo dogovorena saradnja između Ateljea 212, Opštine Opovo i Doma kulture Opovo gde će se održavati manje, kao i veće predstave iz repertoara ove renomirane pozorišne kuće.

Brstina i njegovi saradnici obišli su pozorišno – bioskopsku salu Doma kulture Opovo za koju imaju samo reči hvale i koja ispunjava većinu potrebnih uslova za održavanje predstava, mada će se, kako kažu u lokalnoj samoupravi, neke prepravke raditi u hodu tokom godine i jedno ozbiljnije renoviranje u narednoj godini.

Branimir Brstina nije krio zadovoljstvo onim što je danas video u sali Doma kulture u Opovu.

– Pre svega hoću da kažem da je glumcu i svakom ko se bavi pozorištem najprijatnije kada stoji na sceni koja je kao ova u Opovu renovirana i ispunjava uslove za gostovanje našeg pozorište, kao i druga pozorišta koja budu zainteresovana, ali mi ćemo biti prvi, što je meni veoma drago, rekao je Brstina tokom oblisaka sale.

Izvor: Glas Opova

Najnovije vesti: